Hautek Machinery wis ngarahke ing Manufaktur saka ngecor mesin PET babagan jotosan lan cetakan, kanggo njangkepi panjalukane beda pelanggan ing lapangan ndamu PET.

Hautek stretch blow molding machine models covered cavity numbers from 1 to 9, single machine maximum hourly output up to 16000bottles, bottle volume maximum to 20litres (5gallons), neck size maximum to 120mm, with various shapes.

Mesin digunakake digunakake ing prodhuksi gendul kanggo: ngombe banyu, wedang karbon, jus, teh, alkohol, lenga, pharma, deterjen, sauce, ketchup, Kosmetik, wadhah packaging, etc.

Contact Us Read More

Bintang Products

Products More