Hautek машини се фокусира на производство на ПЕТ водат удар машини и калапи, за да се задоволат различните барања на клиентите во ПЕТ дува област.

Hautek stretch blow molding machine models covered cavity numbers from 1 to 9, single machine maximum hourly output up to 16000bottles, bottle volume maximum to 20litres (5gallons), neck size maximum to 120mm, with various shapes.

Машини широко се користат во производство на шишиња за: пијат вода, газирани пијалоци, сокови, чај, алкохол, нафта, фармацевтски, детергент, сос, кечап, козметика, пакување сад, итн

Контактирајте не Читај повеќе mk

Избрана Производи

повеќе производи