Hautek Machinery është duke u përqëndruar në prodhimin e makinave derdhur goditje PET shtrirje dhe moulds, për të përmbushur kërkesat e ndryshme të konsumatorëve në fushën e PET defekt.

Hautek stretch blow molding machine models covered cavity numbers from 1 to 9, single machine maximum hourly output up to 16000bottles, bottle volume maximum to 20litres (5gallons), neck size maximum to 120mm, with various shapes.

Machines përdorur gjerësisht në prodhimin e shisheve për: të pish ujë, pije të gazuara, lëng, çaj, alkoolit, vaj, pharma, pastrues, salcë, ketchup, kozmetikë, paketimin enë, etj

Na kontaktoni Lexo më shumë

Produkte Featured

më shumë Produkte