Hautek mesin keur fokus dina manufaktur of molding mesin pepet manteng niup na molds, minuhan tungtutan béda konsumén dina widang niupan pepet.

Hautek stretch blow molding machine models covered cavity numbers from 1 to 9, single machine maximum hourly output up to 16000bottles, bottle volume maximum to 20litres (5gallons), neck size maximum to 120mm, with various shapes.

Mesin loba dipaké dina ngahasilkeun botol pikeun: inuman cai, inuman carbonated, jus teh, alkohol, minyak, pharma, detergent, asin, saos tomat, kosmétik, wadahna kemasan, jeung sajabana

Taros Kami Baca More

Produk Artikel

Produk langkung